Shanas.se - | Säker och effektiv tandblekning för hemmabruk

Vår historia

 
En livstid av expertis

Shana heter jag och är en hårt arbetande tvåbarnsmamma som har spenderat hela mitt professionella liv inom apoteksbranschen. Genom åren fick jag lära mig om olika människors behov och hur mycket som vi människor i grunden har gemensamt. Vi vill känna oss friska, fräscha och lyckliga.

Under många år när jag arbetade lärde jag mig om diverse olika tandvårdsprodukter och jag såg att det fanns ett behov, utöver vad andra leverantörer kunde erbjuda. Med min gedigna kunskap på området började jag att söka efter den bästa och mest skonsamma lösningen. Resultatet blev Shanas 2in1 tandblekningskit. 

Shana

Vi vill sprida leenden

Vi förstår oss på hur ett vackert leende kan påverka vår självkänsla.
Fem sekunder tar det för människor att skapa ett första intryck när vi träffar nya personer. Vita tänder utstrålar både hälsa och framgång.
Det ger oss självförtroendet att våga visa vårt leende, och i sin tur
sprida lite mer glädje i världen.
Så oavsett vilken situation du hamnar i, så kan du känna dig trygg med ditt nya  leende.

För vackra och friska tänder

När de flesta nöjde sig med att endast fokusera på att bleka tänderna så visste jag att hemligheten för att bibehålla ett vackert och friskt leende krävde en helhetslösning. Shanas högkvalitativa tandblekningskit ger både friska och vackra tänder, så att du kan vakna upp med ett vackert leende, varje dag.

Vi värdesätter våra kunder

Vi är stolta över att representera våra produkter. Våra produkter är framtagna genom gedigen forskning och rigorösa tester. För våra kunders säkerhet.
Vi förstår oss på hur viktig munhälsa är och de negativa konsekvenser som kan komma ifrån användningen av billiga och icke-certifierade produkter. Du är välkommen höra av dig om du har frågor eller funderingar. 

Direkt e-postkontakt:
info@shanas.se

Direkt telefonkontakt: 
+468-122 06 046

EF - ALLUXURY - Org.890508
SHANAS.SE
Tallvägen 1, 14731 Tumba - Stockholm