Shanas.se - | Säker och effektiv tandblekning för hemmabruk

100% nöjd kund garanti

Vi är säkra på att våra produkter fungerar! Vår garanti är att dina tänder ska bli minst två nyanser vitare under behandlingsperioden på 18 dagar. Under förutsättningarna att du använder produkterna enligt medföljande instruktioner. Om dina tänder mot förmodan inte skulle bli åtminstone två nyanser vitare så får du pengarna tillbaka.  

För att stödja ditt påstående begär vi att du tillhandahåller något form av fotografiskt bevis på dina bleknings-resultat. Detta gör du enkelt genom att ta före- och efterbilder med hjälp av tandnyans-kartan som levereras med varje paket. Varje foto ska ha en tidstämpel eller liknande för att identifiera datum.


Så här fungerar det:

1. Ta en selfie där dina tänder syns tillsammans med Shanas nyanskarta innan du börjar behandlingen.

2. Ta en selfie där dina tänder syns efter 18 behandlingar/dagar. Varje behandling är 16 minuter och du bör göra en behandling varje dag.

3. Mejla dessa bilder tillsammans med resultatgaranti formuläret till oss på (info@shanas.se). Inkludera även namn och beställningsnummer i e-postmeddelandet och glöm inte att skriva ”100% pengarna-tillbaka-garanti” i ämnesfältet.

4. Vänligen vänta 2-3 dagar tills vår kundtjänst kontaktar dig.

Skicka in din återbetalningsansökan inom tidsramen nedan och kom ihåg att dina foton också behöver tidstämplar och datum.

Vår resultatgaranti innebär pengarna tillbaka om inga synliga resultat har uppnåtts efter 18 dagars kontinuerlig användning. Detta förutsätter att du har följt bruksanvisningen enligt referensen och kan bevisa det.

Garantin kan endast användas en gång. Vi kräver att alla produkter returneras i originalförpackning. Du är själv ansvarig för kostnaderna vid returfrakt och paketet måste skickas med REK-post, där du måste kunna visa leverans-ID. Fäst ordernumret på paketet.

Observera att 100% pengarna-tillbaka-garantin inte gäller om Klarna AB har skickat ut en påminnelse eller om fakturan från Klarna AB har gått ut. SHANAS.SE (EF Alluxury 890508-XXXX) måste först få returen för att kunna kontrollera innehållet, därför betalas ALLTID fakturan för att undvika att din retur inte godkänns. Observera att vi hanterar returer på vardagar.

När ovanstående uppfylls och VI HAR MOTTAGIT paketet påbörjar vi returproceduren. Detta gäller endast för beställningar från vår hemsida Shanas.se

Vi kan inte nog understryka vikten av konsekvent användning såväl som vikten av att läsa och förstå användarhandboken innan du använder någon av våra produkter. För personer som inte följer instruktionerna kommer resultatet att påverkas. Om enheten har hanterats inkorrekt genom att användaren inte har läst, eller inte förstått användarhandboken kommer återbetalningen inte att utfärdas.

Vi förbehåller oss rätten att inte utfärda någon återbetalning om den information eller bevis som kund tillhandahåller inte är tillräcklig.