Shanas.se - | Säker och effektiv tandblekning för hemmabruk

RETURPOLICY

Som kund har du enligt konsumentköplagen alltid rätt att returnera produkten i 14 dagar från mottagningsdatumet. Produkten får dock inte användas och ska fortfarande vara i oöppnad förpackning. Som konsument måste du betala för retur av varorna. 

Vi kan inte returnera eller byta ut saker som verkar ha använts, öppnats eller inte i sitt ursprungliga skick. Om du vill returnera dessa till dig kan vi be dig bära eventuella fraktkostnader. Returnerade paket måste ha en spårbar försäkrad tjänst, efter vi tar inte ansvar för skadade eller förlorare paket i returen. 
  

Se till att returblanketten är godkänd av oss innan ni skickar - ej godkänd kan leda till att din retur inte behandlas. 


Ladda ner blanketten klicka här

1. Öppna ett blankett-formulär på din dator. Det är mest troligt att du kommer att få tillgång till en sådan form från en webbplats. Därför spara en kopia på skrivbordet innan du fortsätter. När PDF-filen är sparad på din hårddisk, öppna den.
2. Fyll i nödvändig information i varje fält i formuläret. 
3. När blanketten har fyllts, klicka på "Skriv ut. " Öppna rullgardinsmenyn märkt "Namn" i skrivarförpackningen. I listan med skrivare väljer XPS Document Writer (förinstallerad på Windows Vista och Windows 7-datorer). Klicka på "OK" för att fortsätta. Du kommer snart få en popup-meddelande där du ombeds att spara XPS-fil. Välj destination där du vill spara filen och skriv in ett filnamn. Slutligen, klicka på "Spara" för att spara XPS-fil på din dator.
4. Öppna den nya filen för att se till att formuläret är korrekt skapats. Du bör märka att formen har sparats med all skrivit i informationen som sparas i formuläret. Du bör notera att du inte kommer att kunna redigera någon information som har matats in i formuläret-detta exemplar är lämpligt för arkivering. Om du behöver ändra något måste du skriva upp det på PDF-formuläret och spara det igen.