Shanas.se - | Säker och effektiv tandblekning för hemmabruk

Hur ska man använda Shanas 2in1?

Få bländande, vita tänder med ditt personliga Shanas 2i1 tandblekningskit med bevisade resultat

Att få bländande vita och friska tänder är nu ENKELT för alla med hjälp av Shanas 2i1 tandbleknings kit. Du behöver inte längre lägga pengar på dyra tandblekningsbehandlingar eller smärtsamma processer hos tandläkaren. Allt du behöver finns här – Ditt personliga tandblekningskit, Shanas 2in1 tandblekningskit. 

 
Titta i en spegel. Jämför och avgör i vilket skick dina tänder är genom att använda ”nyans”-kartan. Ta en tandbleknings-penna och applicera lika mycket gel på alla dina tänder. Anslut enheten till din smartphone eller USB-enhet, lägg in munskenan i munnen, bita lätt på det och tänd sedan lampan. USB-munskenan stängs automatiskt efter 16 minuter.  
   
 STEG 1 STEG 2 STEG 3

 

VIKTIGT: Rekommenderad gel-dosering: 0,5ml-0,7ml.
Undvik att applicera gelen på tandköttet eller läpparna. Det kan ge en mild, ofarlig brännande känsla som försvinner på 12 timmar eller mindre.

För in borsthuvudet i tandborstenheten genom att följa pilarnas riktning och häll tandkräm i borsthuvudet och blöt det lite. Välj ditt önskade läge. För in borsten i munnen och börja borsta tänderna långsamt. 30 sekunders påminnelse om att byta tandyta för att bibehålla en effektiv borstning.
   
 STEG 1 STEG 2 STEG 3